De Tibetaanse Terrier
>
Onze Club
De Tibetaanse terrier
Puppy info
Fokkers info
Fotoalbum
Lezers vertellen
Shows
Show resultaten
Links
Gezondheid
Downloads
Sponsors
 
 
 

Herplaatsingen

15 januari 2019

Hallo hondenliefhebbers, Mijn naam is Cooper en ik ben een ras Tibetaanse Terriër van 2 jaar. Ik ben een echt reutje die altijd te verleiden is voor een wandeling. Ik rij graag met de auto mee en dan hoor je zelfs niet dat ik er bij ben. Ik ben heel intelligent, dit is mijn sterkte maar ook mijn zwakte. Zo heb ik geleerd om mijn baasje te sturen. Mijn vacht laat ik goed borstelen maar soms durf ik eerst wel tegen sputteren, dan mag je me zeker niet laten winnen. Door mijn rugzak gedraag ik mij soms als een echte weerspannige puber. Ik ben lief en kom ook graag dichtbij liggen maar toch wil ik niet altijd gestreeld worden. Ik ben dus op zoek naar een ervaren baasje met een zachte hand maar die mij ook zonder twijfelen kan corrigeren. Zoals vele reutjes kan ik goed opschieten met teefjes. Me laten domineren door andere reutjes vind ik maar niks.
Sinds 3 maanden verblijf ik tijdelijk in een gezin met een 6 jarige Saluki en 2 poezen in de omgeving van Geel. Met de saluki kan ik goed alleen blijven. Maar liefst niet te lang. Samenleven met poezen was nieuw voor mij, maar dit gaat ondertussen goed.

Mocht je op zoek zijn naar een uitdaging, kan je me bereiken via mijn teefjes Erika op (+32) 0468/277475 of Bieke op (+32) 0479/387945.
Natuurlijk mag je ook ons mama bellen via Christel Nies (+32) 0477/741903. Hopelijk tot binnenkort! Cooper (Ik luister ook naar Coopy)

 

 

 

 

 

 
www.tibetanterrierclub.be
 Webdesign Marleen De Winter
 
©copyright Belgian Tibetan Terrier Club - All rights reserved - 2006-2019